Crida a 170.000 residents de la Regió Sanitària Girona encara pendents de vacunar

La consellera es tanoca i no ho sap
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Salut ha fet una crida al sector de població de la Regió Sanitària Girona, on s’inclou Palafolls, que encara no ha rebut la vacuna contra la Covid-19. Es tracta de 170.000 persones, majoritàriament d’entre 20 i 49 anys. Segons el departament, la xifra representa un 24% de la població major de 12 anys.

L’objectiu, segons Salut, és vacunar el màxim de gent possible durant aquest setembre, amb la intenció d’encarar les temporades de tardor i hivern amb les millors cobertures que es pugui.

Aquest estiu, i sobretot l’agost, ha suposat una frenada del ritme de vacunació a la Regió Sanitària Girona, igualment com a tot el territori. Segons indica Salut, mentre els mesos de juny i juliol es van administrar 279.144 i 271.415 vacunes respectivament, durant aquest mes d’agost se n’han posat 160.162, un 41% menys respecte el mes anterior.

dona amamantant

A la nostra zona propera, Salut té oberts diversos punts de vacunació, com són el de Blanes o Calella, a més dels de Calonge, Figueres, Olot i Ripoll, així com el punt de vacunació massiu situat al Palau de Fires de Girona.

Per demanar cita o informar-se sobre la vacunació contra la Covid-19 es pot consultar el web vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics