Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Malgrat comença avui la campanya d’asfaltat de carrers

Malgrat comença avui la campanya d’asfaltat de carrers

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí inicia aquest dilluns la campanya d’asfaltat d’enguany a diversos carrers de la localitat, i on des d’avui hi haurà afectacions a la mobilitat.

Les tasques, que el consistori preveu que s’allarguin un mes aproximadament, començaran primer al carrer Joan Maragall, entre Balmes i Verge de Montserrat, i seguiran per Germanes Torrell; Joan Esquena i Torró; Zenòbia Camprubí; carrer del Segre; Canigó i el tram del carrer Besòs. Els treballs continuaran al lateral de l’avinguda Costa Brava dins el sector del Polígon de Can Patalina; el carrer Sant Elm i tram del carrer Maó; l’Abat Oliva, amb trams dels carrers Caporal Fradera i Avinguda del Carme; el carrer Girona, entre avinguda Mediterrània i la rotonda del gimnàs Mes Malgrat; un tram del carrer Josep Maria Folch i Torres i, finalment, el carrer Badalona. Segons afegeix el consistori, durant aquesta campanya també es faran treballs de millora en un tram de l’avinguda Francesc Sanllehí i Bosch.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar assegura que l’actuació té per objectiu el manteniment preventiu del ferm viari dels trams més deteriorats del municipi, i que en els sectors on s’actua caldrà restituir també la senyalització horitzontal existent.

Segons declarava en una entrevista a aquesta emissora l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, una de les prioritats del govern és posar el dia els projectes encara pendents, incloent aquí el reasfaltat dels carrers més malmesos, diferenciant entre el manteniment regular de les vies i les tasques en determinats carrers on cal posar-hi més atenció, com és el cas del Narcís Monturiol.

La campanya d’asfaltat de carrers a Malgrat de Mar iniciada avui contempla actuar en un total de 2.215 metres lineals de carrer, o el que és el mateix, prop 17.500 metres quadrats de superfície.

La previsió que fa el consistori és destinar 3 dies de treball a cada tram, i des de la Policia Local de Malgrat de Mar s’ha recordat que les dates poden variar en funció de causes meteorològiques que obliguin a aturar els treballs o bé altres qüestions de tipus tècnic.

En total, el cost de la campanya d’asfaltat 2021 a Malgrat és de més de 192 Mil euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics