Torna a baixar l’atur a Palafolls per setè mes consecutiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les xifres de la desocupació continuen disminuint al nostre municipi. L’arribada de l’estiu ha suposat una nova rebaixa de l’atur, situació ja habitual en anys anteriors, i l’agost ha continuat la tendència positiva de setmanes anteriors. Durant aquest últim mes s’han registrat 18 persones menys a les llistes de l’atur palafollenc, situant el total actual en 546 habitants sense feina. De nou, aquesta torna a ser la xifra més baixa a la nostra vila des del setembre del 2019, i suposa en setè mes consecutiu amb la desocupació a la baixa a Palafolls.

El descens de l’atur torna a ser una tendència generalitzada a la resta de poblacions de l’Alt Maresme, tal i com és habitual en època estival i l’increment de la contractació temporal. A Malgrat de Mar, la desocupació baixa en 43 persones, apropant-se al llindar dels 1.000 veïns de situació de recerca de feina -en total ara són 1.016 persones.

A Tordera, l’atur ha baixat en 45 persones, situant el total de desocupats aquest agost en 1.208 habitants, i a Santa Susanna la rebaixa ha estat d’11 persones, amb un total actual de 165 veïns i veïnes. Calella, per la seva banda, ha registrat aquest últim mes 47 persones menys a les llistes de l’atur, mentre que a Pineda de Mar s’ha baixat ara dels 2.000 habitants sense feina; en total són 1.930 veïns, després d’una disminució de 149 persones. Una xifra similar -147 persones- és la reducció registrada a la ciutat veïna de Blanes, on ara hi ha 2.574 habitants en situació de recerca de feina.

En el global de la comarca del Maresme, la desocupació baixa aquest últim mes fins a un total de 24.259 persones; són 834 habitants menys que el mes de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics