Les instal·lacions esportives de Palafolls es reactiven per la nova temporada

Zona esportiva de la Figuerassa
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els tres principals equipaments esportius de Palafolls han tornat aquesta setmana a acollir activitat regular. La Figuerassa -a Sant Lluís-, el Palauet -al centre-, i el Camp de futbol -a Santa Maria- han començat a funcionar ja al seu ritme habitual coincidint amb l’inici d’una nova temporada esportiva.

Les instal·lacions tornen a ser escenari dels entrenaments i sessions de totes les entitats esportives palafollenques que hi acullen, malgrat que el curs 2021-2022 torna a estar marcat per les restriccions de la pandèmia.

En aquest sentit, tal i com recorda l’Ajuntament de Palafolls, continua en vigor la prohibició d’utilitzar els vestidors dels dos pavellons i el camp de futbol, exceptuant només casos concrets.

El que sí que canvia de cara a aquesta nova temporada és l’horari de tots tres equipaments, que enguany tancaran mitja hora abans del que és habitual. Si l’any passat tancaven portes a les 11 de la nit, ara ho faran a dos quarts d’11.

Pel que fa a les competicions esportives, l’Ajuntament de Palafolls recorda que aquesta temporada, i també com a conseqüència de la Covid-19, les competicions promogudes per les diverses federacions esportives començaran a partir del mes d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics