Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 L’Ajuntament treballarà per pintar nous murals en altres parts de Palafolls, un cop estrenat ja el de Festa Major

L’Ajuntament treballarà per pintar nous murals en altres parts de Palafolls, un cop estrenat ja el de Festa Major

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Al llarg dels dies de celebració de la Festa Major de Palafolls 2021, la il·lustradora i dissenyadora gràfica gironina Marta Bellvehí va començar a pintar un mural a una de les parets del Casal d’Avis del centre.

L’obra, ara ja finalitzada, la protagonitzen diferents figures de persones de diferents generacions, acompanyades del lema “Gaudim, vivim i estimem Palafolls”.   

Segons Susanna Pla, regidora de Cultura del consistori, el mural vol posar en valor els avis del municipi i la interrelació entre petits i grans, motiu pel qual s’ha escollit la paret del casal.

Un cop estrenat el mural de Festa Major, ara el consistori vol continuar donant color a altres parts de Palafolls amb noves creacions.

En aquest sentit, Pla ha respost a les demandes de veïns del municipi, com els de Sant Lluís, que han reclamat poder decorar algunes de les parets d’accés al barri. La regidora ha afirmat que s’està treballant per fer realitat aquesta petició, i ha avançat que es preveu impulsar-ho en breu.

El mural de la Festa Major, així com les creacions a les parets exteriors de l’Institut Font del Ferro, són algunes de les apostes del consistori per potenciar l’art urbà al municipi, a les quals s’hi sumaran els nous murals previstos en altres zones de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics