L’EMMiD comença classes amb places lliures de matrícula oberta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls va iniciar ara fa una setmana les classes del nou curs 2021-2022. Les aules de música i de dansa s’han tornat a omplir d’alumnes per un nou curs marcat per la pandèmia, però amb la recuperació d’una certa normalitat que, des del centre, esperen que es mantingui al llarg dels propers mesos.

El curs a l’EMMiD ha arrencat ja esgotant moltes inscripcions de la matrícula oberta, com és el cas dels instruments de piano i bateria. A la vegada, queden encara places lliures per diversos instruments de vent -com és el cas de trompeta, saxo, clarinet o trombó- així com per instruments de corda -com per exemple violí, contrabaix, baix elèctric i guitarra.

A la vegada, des del centre també informen que hi ha moltes places noves dels primers cursos de dansa de P4, P5 i de Hip Hop. També hi ha places disponibles per totes les edats, des de P3 -Preballet-, fins a adults -amb Balls de Saló.

De tot plegat en parla David Martínez, responsable de l’EMMiD.

Amb el curs ja arrencat, Martínez espera que les classes puguin seguir amb la màxima normalitat possible i que es pugui mantenir la presencialitat a les aules.

El curs 2021-2022 a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls ha arrencat amb més d’un centenar d’alumnes en l’àmbit de la música i entorn a 70 en el de la dansa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics