Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Una actuació musical al Respir tanca la Setmana de la Gent Gran

Una actuació musical al Respir tanca la Setmana de la Gent Gran

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els usuaris del servei de Respir han rebut aquest matí de dilluns la visita de tres professors de l’Escola Municipal de Música i Dansa, que hi han anat per oferir una selecció musical amb saxo, piano i violí d’algunes de les cançons que més agraden als avis i àvies del centre.

La proposta era l’acte que tancava la 19a Setmana de la Gent de Palafolls, les activitats de la qual van començar aquest divendres.

L’actuació d’avui ha permès a la vintena d‘usuaris del Respir reviure bons records amb les cançons interpretades en directe -fins i tot, amb alguna petició de bolero inclosa-, i és una bona manera de fer treball cognitiu amb ells.

En parla Liliana Ayné, educadora social responsable del Respir de Palafolls.

L’activitat ha tancat una nova Setmana de la Gent Gran, una iniciativa que fa gairebé dues dècades que s’impulsa a Palafolls i que, segons Ayné, serveix per donar valor i reconèixer el paper de la gent de la tercera edat del nostre municipi.

Des de divendres i fins avui, la 19a Setmana de la Gent Gran de Palafolls ha celebrat una excursió a Montserrat, ¡el tradicional homenatge a les parelles que fan 50 anys de casats, així com classes obertes i tallers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics