L’horari de visita als pacients no Covid als hospitals de Blanes i Calella s’amplia també a la tarda

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit incrementar les hores en què poden rebre visites els pacients no Covid ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella i al Comarcal de Blanes.

L’ens sanitari permetia fins ara visites en horari de 12 a dues del migdia, i des d’avui obre també una franja horària de dues hores en torn de tarda, de 6 a 8. La decisió, segons afirma la corporació, s’ha pres donada l’estabilització de casos als dos centres hospitalaris.

Aquesta ampliació, però, va acompanyada de les mesures anti-Covid necessàries, i només es permetrà l’entrada d’un sol acompanyant per pacient, procurant que sigui sempre la mateixa persona, per tal de minimitzar riscos.

Els familiars hauran de dur sempre la mascareta posada -recomanant que sigui quirúrgica- i s’hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohòlic.

D’altra banda, informa la CSMS, es mantenen les visites de 13 a 14h al servei d’Urgències dels dos hospitals als pacients no Covid ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i a l’àrea de crítics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics