Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Satisfacció general entre les entitats sobre el desenvolupament de la Festa Major

Satisfacció general entre les entitats sobre el desenvolupament de la Festa Major

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls i vuit entitats del municipi han participat a la reunió de valoració posterior a la celebració de la Festa Major 2021.

Després d’una setmana d’activitats, d’alguns canvis per culpa de la meteorologia i de les restriccions imposades per la pandèmia, ha tocat fer balanç de com s’ha desenvolupat la festa.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, afirma que s’ha rebut una sensació general de satisfacció entre les entitats que han compartit la seva valoració, tot i que també s’ha posat damunt la taula aspectes que consideren que caldria millorar. És el cas, per exemple, la coordinació entre els diferents actes celebrats o la participació de més associacions als esdeveniments.

A la vegada, però, es va valorar molt positivament el fet d’haver pogut impulsar tots els actes programats -exceptuant els ajornats per pluja-, així com la bona participació a les activitats.

Amb tot, Morales assegura que les opinions de les entitats són útils pel consistori a l’hora de seguir millorant en l’organització de la festa.

Justament, a partir d’avui dimecres l’àrea de Cultura ha obert la reserva d’entrades pels dos concerts de l’Orquestra Selvatana ajornats per pluja, i que es faran el proper 1 d’octubre a la plaça de Poppi. La primera actuació, el concert, serà a les 7 de la tarda, mentre que la Big Band actuarà a les 10 de la nit.

Les localitats es poden demanar, fins dimarts de la setmana que ve, de forma presencial a l’edifici del MiD, en horari de 10 del matí a dues del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. A partir de dimecres de la setmana que ve, en cas que sobrin entrades, també s’obrirà la reserva per Internet.

Per a més informació es pot contactar amb l’àrea de Cultura del consistori, trucant al MiD -93 762 06 11- o enviant un correu electrònic a l’adreça plf.cultura@palafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics