Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Èxit en l’organització de les barraques, malgrat les restriccions

Èxit en l’organització de les barraques, malgrat les restriccions

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un dels àmbits que ha congregat més gent durant la Festa major de Palafolls 2021 han estat les barraques de l’AlterFesta.

Tot i que la pandèmia ha impedit, un cop més, que les nits a la plaça de Poppi fossin com abans, des del consistori i les entitats s’ha treballat per poder oferir, de nou, diverses jornades de concerts nocturns adreçades als joves.

Albert Muñoz, tècnic de Joventut de Palafolls, afirma que tant per part del consistori com de les tres entitats encarregades de la gestió de les barraques s’ha fet una valoració positiva de com van funcionar les nits de festa.

A la vegada, Muñoz també assegura que sempre hi ha aspectes que cal millorar quan es fa balanç de l’organització d’unes barraques. En aquest sentit, puntualitza també que caldrà estar pendents de l’evolució de la pandèmia per saber com s’haurà d’encarar la preparació de les barraques de l’any vinent.

Enguany ha estat la segona Festa Major de Palafolls en què ha calgut aplicar restriccions per la pandèmia de la Covid-19. Tot i així, només la pluja va acabar ajornant alguns dels actes previstos dins del programa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics