Blanes debat al ple d’avui les Ordenances Fiscals del 2022

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes celebra avui el ple ordinari del mes de setembre, amb un ordre del dia format per 15 punts i d’entre els quals destaca el del debat de les Ordenances Fiscals de l’any vinent.

El ple d’avui també posa damunt la taula les bases de les subvencions per a projectes de cooperació i desenvolupament internacionals, així com l’aprovació definitiva del Reglament del Punt d’Informació Juvenil de Blanes i de la NAU 4, Espai Jove.

La sessió també debatrà l’adhesió a l’Associació Xarxa de Conservació de la Natura, l’aprovació de les bases d’ajuts a famílies pel pagament de l’IBI, així com la modificació de l’Ordenança per a l’impuls de l’activitat econòmica i de foment d’activitats d’interès públic. En el darrer tram de la sessió es tractaran 5 mocions. La sessió acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes.

El ple comença a les 7 de la tarda i encara es fa en format telemàtic. El seguiment de la sessió es podrà fer a través a través del perfil Facebook de l’Ajuntament de Blanes, el perfil de Youtube de televisioblanes, així com per Ràdio Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics