La palafollenca Mariona Martín s’estrena demà al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’esportista palafollenca, de 13 anys d’edat, viatja demà a València per participar en el seu primer campionat estatal de gimnàstica rítmica.

Martín és membre del Club Esportiu Blanenc Gimnàstica Rítmica i ha estat becada per segon any consecutiu al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat -on viu actualment- per formar part del conjunt de la Federació Catalana. La palafollenca participarà al campionat amb 5 companyes més, i podrà disputar la prova després que l’any passat s’haguessin d’ajornar els certàmens previstos per culpa de la pandèmia.

Martín viatja demà a València amb moltes ganes, i després d’aquesta competició encararà uns propers mesos amb un calendari farcit de cites. De fet, tal i com han explicat des de la seva família, la gimnasta palafollenca disputarà proves cada cap de setmana fins Nadal, incloent altres cites del Campionat d’Espanya a Bilbao, Barcelona o Andorra, entre altres competicions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics