Bon ritme de venda d’entrades pels concerts ajornats de la Selvatana, que es faran demà

La Big Band de la Selvatana
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Orquestra Selvatana actua aquest divendres a Palafolls recuperant les dues actuacions que tenia previstes per la Festa Major, i que van haver d’ajornar-se per culpa de la pluja.

L’àrea de Cultura ha programat per demà el concert de l’orquestra, previst per les 7 de la tarda, i l’actuació de la Big Band, que s’oferirà a les 10 de la nit.

Ara per ara, segons informa el consistori, s’estan venent les entrades a bon ritme però encara queda prop d’un 20% de localitats disponibles pel concert de la tarda i un 30% per l’actuació de la nit.

Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, informa que les entrades es poden reservar presencialment al MiD i també per internet, al web entrades.palafolls.cat.

Els concerts de l’Orquestra Selvatana es desplacen demà a la plaça de Poppi, on s’habilitarà el recinte per acollir al públic i poder complir amb les mesures anti-Covid.

Les dues actuacions obriran portes una hora abans –a les 18h i a les 21h.

Per a més informació sobre aquests concert es pot contactar amb l’àrea de Cultura del consistori, trucant al MiD -93 762 06 11- o enviant un correu electrònic a l’adreça plf.cultura@palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics