URGENT

El procés participatiu de barris aterrarà a Santa Maria la setmana que ve

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls continuarà aquesta setmana vinent el procés participatiu dels veïnats i urbanitzacions del municipi que va encetar la primavera passada al barri de Sant Lluís. Ho farà desplaçant-lo al barri de Santa Maria, en una primera sessió prevista per aquest dimecres i que es durà a terme al local de Can Batlle.

A partir d’avui dijous els veïns del barri començaran a rebre les cartes de convocatòria per aquesta trobada, en què el consistori vol conèixer l’opinió dels residents de Santa Maria sobre les prioritats que consideren que cal tenir en compte al veïnat. Igualment com en el cas de Sant Lluís, una empresa externa s’encarregarà de dinamitzar la trobada i de recollir les propostes.

Per poder-hi participar a la trobada, els veïns interessats poden inscriure’s al web entrades.palafolls.cat o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament (93 762 00 43).

En parla Sònia González, regidora de Participació Ciutadana a l’Ajuntament de Palafolls.

Tal i com recorda González, al llarg de la primera sessió els veïns donen a conèixer les seves inquietuds i neguits, i posteriorment l’empresa encarregada del procés recull els resultats de la trobada i els fa arribar al consistori.

En una sessió posterior, el govern fa una planificació sobre les actuacions que ja estan previstes, les que es podran dur a terme i les que no. Finalment, el consistori torna a trobar-se amb els veïns per posar damunt la taula les conclusions.

L’Ajuntament de Palafolls ha informat que algunes de les propostes plantejades al procés del barri de Sant Lluís ja s’estan executant, i afirma que també mantingut contacte amb l’associació de veïns del barri.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics