Es programa un tall d’aigua demà al matí a la zona de Can Batlle i al sector Riera Roquet del polígon

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia Aigües de Barcelona ha anunciat la programació d’un tall en el subministrament d’aigua previst per demà divendres entre les 7 i les 10 del matí. L’afectació es produirà a la zona de Can Batlle i del sector 14 del polígon -Riera Roquet.

Segons informa AGBAR en un comunicat, es tracta d’actuacions de millora a la xarxa d’aigua potable per tal d’oferir un millor servei, i per les quals és necessari interrompre el subministrament d’aigua.

La companyia posa a disposició el telèfon 900 304 070 en cas d’avaries i incidències.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics