Rialles estrena temporada avui al Teatre de Blanes

Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Teatre de Blanes acull aquest diumenge la primera representació teatral de la programació de Rialles per aquesta propera tardor.

Es tracta de l’actuació del Mag Edgard, que aterra avui a l’escenari blanenc amb un espectacle de màgia, segon afirma el consistori blanenc, “lleugera, fina, dinàmica i alegre”. L’espectacle s’adreça a petits i grans, i comença a dos quarts de 6 de la tarda, amb obertura de portes mitja hora abans i amb entrades anticipades a través del web www.teatredelacostabravasud.cat.

Després de l’estrena d’avui, la programació seguirà amb dues sessions més. La següent serà el dia 17, amb el conegut conte ‘Els Tres Porquets’, a càrrec de Magatzem d’Ars, i posteriorment s’oferirà “Remember Show”, el dia 31. La programació seguirà fins el mes de desembre, amb tres espectacles més.

El preu de les entrades és de 7 euros, amb un descompte d’1 euro per persona en cas de comprar localitats per tres espectacles diferents o bé si s’és membre d’una família nombrosa acreditada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics