El tall de llum programat a Sant Lluís deixa prop d’un miler d’abonats afectats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia Edistribución va emetre un comunicat la setmana passada anunciant un tall en el subministrament elèctric programat per aquest dilluns al barri de Sant Lluís, i que deixa un total de 980 clients afectats.

La interrupció en el subministrament s’ha produït pels volts de dos quarts de 9 del matí, i segons ja va preveure l’empresa el servei s’hauria de restablir a les 12 del migdia. Tot i així, pel fet que les línies es considerin en tensió, la llum podria tornar en qualsevol moment.

Edistribución ha informat que el tall s’ha programat per tal de fer obres de millora en el centre de transformació del carrer Sant Miquel, on cal fer una revisió exhaustiva de la instal·lació. Segons fonts de la companyia consultades per aquesta emissora, els treballs es fan amb l’objectiu d’evitar els continuats episodis de talls de llum que es viuen a Sant Lluís.

Per a aclariments, la companyia posa a disposició dels usuaris el telèfon 800 76 07 06, o bé el web www.edistribucion.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics