Comencen les obres de reparació de la Pump track, que queda tancada fins que finalitzin dels treballs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
RP

L’Ajuntament de Palafolls ha començat aquest dilluns les obres per arreglar una part del talús de la Pump Track, un dels nous elements del renovat Skate Park, estrenat el passat mes de juliol.

Aquest estiu es van començar a detectar deficiències a l’estructura de la pista, on el desgast i degradació d’una part del talús ha obligat al consistori a tancar la instal·lació només 3 mesos després de ser inaugurada per tal de sotmetre-la a aquestes tasques de reparació.

Segons ja va avançar aquest passat setembre l’ajuntament, primer caldrà consolidar els talussos de la Pump Track per donar-los més consistència i evitar-ne una ràpida degradació. A la vegada, també es vol plantar vegetació enfiladissa a l’entorn de la pista per millorar l’estètica, així com vol delimitar amb una tanca una de les parts més verticals del talús per evitar que els usuaris hi puguin i hi baixin i s’acabi produint un desgast superior al normal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics