Jornada complicada pel bàsquet palafollenc, en què només el Júnior masculí aconsegueix guanyar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cap de setmana que hem deixat enrere ha deixat un mal gust de boca a la majoria d’equips del CB Palafolls. El Sènior A masculí jugava dissabte a la pista del Grifeu Llançà, i malgrat acabar el primer quart per davant al marcador, mica en mica els locals van anar guanyant terreny per acabar imposant-se per 53 a 44.

El Sènior B, per la seva banda, tampoc va aconseguir la victòria aquets dissabte. En aquest cas va ser contra el CB Farners, en un partit que va començar amb clar domini local i en què els palafollencs només van poder escurçar distàncies en alguns quarts. El resultat final va ser de 59 a 46.

El Sots 21 B tampoc va saber trobar el ritme en el partit que l’enfrontava ahir diumenge al CB Vila de Montornès, i que van acabar perdent per 75 a 66.

L’únic bon resultat d’aquesta última jornada el va obtenir el Júnior masculí, que viatjava dissabte a la pista del Boet Mataró. Els palafollencs van aconseguir la victòria per 44 a 47, i amb aquest resultat comencen la lliga compartint liderat amb el Sant Fost i l’Arenys Bàsquet.

Per últim, l’equip Infantil masculí va perdre per 73 a 23 ahir diumenge contra el Sant Gervasi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics