S’inicien les inscripcions als cursos de Formació bàsica de l’Escola d’Adults de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls va obrir aquest passat divendres les inscripcions per diversos dels cursos que ofereix l’Escola d’Adults. Concretament, es tracta dels cursos de Formació bàsica, com poden ser els de Català o Castellà bàsic o Alfabetització digital, entre altres.

Anna Rovira, tècnica d’Educació del consistori, explica que les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana per tal de formular la inscripció i poder rebre assessorament sobre quin curs és el més adequat per ells.

Les àrees d’Educació i Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls continuen treballant de forma conjunta per oferir àmbits com el de la formació bàsica, i adreçades, per exemple, a persones nouvingudes al municipi.

D’altra banda, tal i com informa Rovira, al llarg de l’any també s’ofereixen altres cursos encarats a l’especialització professional, com poden ser els de monitor de lleure o esportiu, i que també es treballen coordinadament a través de diferents àrees del consistori.

Per a efectuar la inscripció als cursos de l’Escola d’Adults de Palafolls, les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, on cal demanar cita prèvia fins al 13 d’octubre, o bé també es pot emetre una instància telemàtica al web www.palafolls.cat.

Tal com recorda el consistori, per confirmar la plaça al curs sol·licitant cal presentar obligatòriament la documentació requerida, així com liquidar l’import que s’escaigui. L’inici dels cursos quedarà supeditat a les llistes definitives on es comunicaran les places concedides.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics