El govern presentarà el seu Pla d’Actuació Municipal aquest vespre

Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El PAM és el full de ruta de l’acció prevista pel govern que s’elabora a l’inici de cada mandat i en el qual es recullen els projectes i accions previstes per l’executiu local en les diferents matèries.

Avui, doncs, el govern local expressarà els seus compromisos i la seva guia de prioritats amb la ciutadania de cara al que queda de mandat, així com donarà compte del que ja s’ha fet.

El PAM es presentarà a Palafolls sobrepassat l’equador de la legislatura. Cada gran àrea de govern -Política Territorial, àrea de les Persones i Gestió Interna- tindrà una presentació pròpia del seu apartat del PAM, que es podrà consultar íntegrament al web municipal.Segons expliquen fonts del govern, es tracta de més de 250 punts o compromisos que es divideixen entre els que ja s’han assolit en aquests primers 2 anys de mandat, els que estan actualment en procés i els que es preveu poder iniciar o executar en el que falta de legislatura.

A banda de ser un compromís cap a la ciutadania, el PAM també permet que tota l’estructura municipal tingui clar quins són els objectius prioritaris i les accions a realitzar per tal d’assolir-los. També facilita el treball transversal en aquells objectius que impliquen diferents departaments i garanteix que tothom treballi amb uns objectius comuns.

La presentació del PAM es preveu per aquesta tarda, a quarts de 6, des de la sala de plens de l’Ajuntament i serà seguit i retransmès en directe per RP.

Avui es fa la presentació general del PAM i el govern també desgranarà el seu full de ruta en alguna de les matèries concretes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics