Blanes tanca l’accés a la plaça dels Dies Feiners per unes obres de millora

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes ha tancat el trànsit de vehicles a la plaça dels Dies Feiners, situada just darrere l’edifici consistorial. El tancament es mantindrà tot el mes d’octubre, i s’ha impulsat amb l’objectiu de realitzar unes obres de millora al tram d’accés a la plaça.

Segons informa el consistori blanenc, l’objectiu és remodelar el terra, en molt mal estat, per reparar sots i lloses que han quedat descollades pel desgast i que es mouen, amb el conseqüent perill que això significa, sobretot, pels vianants. Durant aquesta primera setmana l’ajuntament preveu que s’aixequi el terra i es facin els moviments de preparació necessaris, mentre que de cara a la setmana vinent ja s’instal·larà el nou material.

Els treballs de reparació de l’espai s’han adjudicat per un cost de 22.500 euros, i també contemplen l’asfaltat de la franja d’espai del mig de l’accés, per on passen els vehicles, conservant la reixa d’aigües pluvials d’un dels dos costats i prolongant l’altra vorera que hi ha al davant. Les obres, segons l’Ajuntament de Blanes, s’allargaran almenys fins a finals d’aquest octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics