El govern situa l’educació, la joventut i les entitats al centre del seu pla d’actuació municipal

Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Presentació del PAM – RP

Finalment ahir a la tarda el govern municipal va donar a conèixer el seu PAM, el pla d’actuació municipal. Segons l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, es tracta del full de ruta que marca la direcció en què ha de treballar l’equip de govern pel que queda de mandat. És, doncs, un document de compromís amb la ciutadania i que haurà de servir per rendir comptes un cop finalitzi l’actual legislatura.

En aquest pla, el govern municipal situa l’educació, joventut i les entitats en l’eix de totes les polítiques i les accions previstes fins al maig del 2023. Diu Alemany que també es vol evitar que la ciutadania tingui la sensació que l’administració és distant.

El consistori descriu més de 250 accions entre les que ja s’han fet, les que estan en procés de desenvolupar-se i les que preveu realitzar abans del final de mandat. S’han classificat per regidories i, alhora, per àrees.

L’acte d’ahir servia per presentar globalment el document general i els seus objectius, mentre que Alemany va anunciar que es faran píndoles per presentar els principals punts del PAM a cadascuna de les regidories del cartipàs municipal.

De tota manera, el govern ja ha penjat al web municipal el document general del PAM, per tal que pugui ser consultat i ajudi a la ciutadania a fiscalitzar la tasca governamental.

Habitualment, el Pla d’Actuació Municipal es presenta en el primer any de mandat. L’alcalde ha justificat la tardança per culpa del temporal Gloria i de la pandèmia, cosa que ha obligat fer altres accions que no estaven previstes en el programa del govern local.

L’acte d’ahir, retransmès per RP a través de la seva pàgina de Facebook, es va haver de suspendre dilluns a la tarda per la caiguda mundial de la plataforma.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics