Blanes reobre totalment el trànsit del Pla Parcial Costa Brava

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat veïna de Blanes ja ha obert el 100% la circulació d’aquest pla, un canvi que permetrà guanyar fluïdesa en el trànsit.

Concretament, segons informa el consistori blanenc, s’ha obert l’enllaç de l’Avinguda del Parlament amb el Carrer Anselm Clavé, que connecta la part nord-est de la vila, paral·lel a la Carretera d’Accés a la Costa Brava.

L’ajuntament afirma que es tracta d’un projecte “llargament esperat” per la població, perquè suposa una “millora sensible” per la mobilitat arreu de la ciutat.

D’aquesta manera, ahir dimecres van retirar-se les barreres que tancaven el pas en la connexió de l’Avinguda del Parlament de Catalunya amb el Carrer Anselm Clavé, una de les principals vies d’accés a la població. Des d’avui aquest vial ha quedat connectat amb la part nord-est de la vila, i ja no cal passar per la Carretera d’Accés a la Costa Brava, la GI-682.

Tal i com informa el consistori, el Pla Parcial Costa Brava abasta uns terrenys compresos entre la rotonda de Mas Borinot i la rotonda dels Focs, i està situat a la banda dreta de la Carretera d’Accés a la Costa Brava en direcció a Lloret. Segons afirma l’ajuntament, el pla estableix una connexió interior que beneficiarà tant a la ciutadania de la vila com als visitants que l’utilitzin com alternativa a la carretera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics