La Foraestocs canvia d’escenari i es farà dissabte a Pineda

2a edició del Fora Estocs. (Molí d'en Puigvert)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fira és la que habitualment es feia a Palafolls i en la que la Fundació del Molí d’en Puigvert aprofita per ofertar els excedents tèxtils de les diferents botigues outlet que té a Palafolls.

Fins ara la forasestocs es feia dos cops l’any a les instal·lacions de la Fundació, a tocar del Molí d’en Puigvert. Enguany, però, la fira es va dur al centre de Palafolls i durant dos dies aprofitant la celebració del primer FEM Palafolls.

Ara la fundació ha anunciat que, per primera vegada, la fira es celebrarà fora del nostre municipi i dissabte aterrarà a la plaça de les Mèlies de Pineda.

Segons informa l’entitat, el foraestocs es farà des de les 10 del matí i fins les 7 de la tarda  amb totes les mesures de prevenció per evitar contagis de Covid-19 i, a diferència de l’última edició feta a Palafolls, no cal cita prèvia per accedir-hi.

La Fundació del Molí explica que s’han habilitat preus fixes per a pantalons, samarretes i pels pacs de roba nterior. La resta de peces de roba com jaquetes o abrics varien segons cada peça.

La Forasestocs avisa que, a més, s’anirà reposant el gènere durant tota la jornada de la fira.

Per promocionar l’arribada de la foraestoc a Pineda i per evitar el malbaratament, la fundació del Molí regalarà un bolígraf als compradors que demostrin haver portat la bossa de la compra des de casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics