URGENT

La Foraestocs canvia d’escenari i es farà dissabte a Pineda

Compartiu aquesta història

La Fira és la que habitualment es feia a Palafolls i en la que la Fundació del Molí d’en Puigvert aprofita per ofertar els excedents tèxtils de les diferents botigues outlet que té a Palafolls.

Fins ara la forasestocs es feia dos cops l’any a les instal·lacions de la Fundació, a tocar del Molí d’en Puigvert. Enguany, però, la fira es va dur al centre de Palafolls i durant dos dies aprofitant la celebració del primer FEM Palafolls.

Ara la fundació ha anunciat que, per primera vegada, la fira es celebrarà fora del nostre municipi i dissabte aterrarà a la plaça de les Mèlies de Pineda.

Segons informa l’entitat, el foraestocs es farà des de les 10 del matí i fins les 7 de la tarda  amb totes les mesures de prevenció per evitar contagis de Covid-19 i, a diferència de l’última edició feta a Palafolls, no cal cita prèvia per accedir-hi.

La Fundació del Molí explica que s’han habilitat preus fixes per a pantalons, samarretes i pels pacs de roba nterior. La resta de peces de roba com jaquetes o abrics varien segons cada peça.

La Forasestocs avisa que, a més, s’anirà reposant el gènere durant tota la jornada de la fira.

Per promocionar l’arribada de la foraestoc a Pineda i per evitar el malbaratament, la fundació del Molí regalarà un bolígraf als compradors que demostrin haver portat la bossa de la compra des de casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics