URGENT

Acaben les obres al talús de la Pump Track, que obrirà avui mateix

Compartiu aquesta història

Les obres de reparació de la nova Pump Track de l’skate park ja estan pràcticament enllestides en la seva totalitat. Avui divendres ja s’ha acabat de reparar el talús on se sostén aquesta pista, i que durant aquest estiu s’ha anat desgastant de forma inesperada degut al mal ús que se n’ha fet per part d’alguns usuaris.

El consistori ja havia anunciat fa unes setmanes que les obres començarien aquest octubre, i que avui divendres l’equipament podria reobrir.

Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, afirma que la pista tornarà a obrir al públic avui mateix.

A la vegada, falta encara col·locar la vegetació enfiladissa per millorar l’entorn de la instal·lació, així com col·locar una tanca a la part més vertical del talús per evitar que els usuaris hi passin i s’acabi fent malbé.

Les obres de reparació de la Pump Track aniran a càrrec de l’ajuntament i també de l’empresa constructora. En aquest sentit, tot i que no s’incloguin en la garantia perquè el desgast produït ha estat per culpa d’un mal ús de l’equipament, no es contemplava un deteriorament tant prematur de l’estructura de la instal·lació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics