Blanes acull aquest cap de setmana l’Eurockey Cup 2021

Foto: Gordon Morrison – Eurockey Cup
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des d’aquest passat dijous i fins demà diumenge, la ciutat veïna de Blanes acull l’Eurockey Cup 2021, una competició d’hoquei patins que reuneix durant aquests dies un total de 225 participants d’arreu del continent europeu.

L’objectiu, segons afirma el consistori blanenc, no és tan sols competir, sinó sobretot fomentar els valors de l’esport com són el respecte, la companyonia i la passió.

Segons informa l’ajuntament, entre els participants s’hi compten equips d’alt nivell, com l’Igualada, el Manlleu, el Benfica –equip campió en la darrera edició disputada, el 2019-, o bé la selecció espanyola femenina Sots 17. La Ciutat Esportiva Blanes torna a ser la seu principal de la competició, que també es disputarà a la veïna localitat de Lloret de Mar. Durant aquest cap de setmana es disputen els partits de la categoria Sots 17, mentre que a finals de mes, entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre, es faran les competicions de Sots 15.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics