Desconvoquen la vaga de maquinistes de Renfe

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La vaga de maquinistes de Renfe ha quedat desconvocada per part del sindicat majoritari, SEMAF, després de cinc dies d’aturades. El sindicat ha decidit posar fi a les protestes que havien de continuar avui i durant el pont del Pilar després que Renfe hagi atès les seves principals demandes. Tot i això, el Sindicat Ferroviari, que és el minoritari a la companyia, sí que manté les convocatòries parcials de vaga per a avui divendres.

Alguns usuaris que aquest matí han pogut agafar el tren amb certa normalitat, després de patir cancel·lacions i retards durant cinc dies, ho han explicat així, en declaracions a La Xarxa.

Segons assegura el sindicat SEMAF en un comunicat, la companyia s’ha compromès a recuperar tots els trens i la plantilla anteriors a la Covid-19. D’aquesta manera, s’acaben les aturades que van començar el passat 30 de setembre amb constants incompliments dels serveis mínims.

La Xarxa / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics