Malgrat ultima la seva campanya de renovació de l’asfalt de carrers

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa un mes s’està renovant el paviment de diferents vies del municipi veí. Es tracta d’un projecte que ha de reasfaltar de més 2 quilòmetres lineals de vies urbanes amb un total de 17.500 metres quadrats.

Ara com ara, segons explica el consistori, ja s’està a la recta final de la campanya. Actualment s’està reasfaltant el carrer Segre, al barri del Castell, on s’aplica un asfaltat de color vermell en consonància a la resta de carrers amb gran inclinació d’aquesta zona.

D’aquesta manera només faltarà actuar a l’avinguda de Francesc Sanllehí i Bosch, la principal via del polígon de Can Patalina i enllestir tasques d’acabats als carrers Abat Oliva, Sant Elm i Girona, així com la pintura viària. 

En aquestes últimes setmanes s’ha renovat el paviment de vies principals del municipi, com el carrer Germanes Torrell, Verge de Montserrat, Badalona o, recentment, un tram del carrer Girona, entre d’altres.

Per aquesta campanya de reasfaltat, l’Ajuntament de Malgrat destina 192.000 euros.

A banda dels treballs puntuals, l’Ajuntament de Malgrat acostuma a fer campanyes regulars de reasfaltat de vies urbanes. A finals del 2017 van fer una campanya més amplia amb prop de 300.000 euros d’inversió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics