L’Esplai El Pas inicia un nou curs amb l’esperança de recuperar, mica en mica, la normalitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat de lleure infantil de Palafolls, amb més de 25 anys d’història a les seves espatlles, ha arrencat aquest dissabte el seu curs 2021-2022.

Tot i que la pandèmia encara obliga a aplicar a restriccions, també al món del lleure infantil i juvenil, l’Esplai El Pas ha començat aquest cap de setmana un curs que, espera, pugui ser millor que l’anterior pel que fa a normalitat en les activitats.

Entorn a 90 infants i un equip de 30 monitors i monitores han començat a gaudir de l’educació en el lleure, i ho faran cada dissabte, de 4 a 6, al local del Fòrum Palatiolo, on l’esplai va traslladar-se de nou ara fa un any.

Pau Jambou, un dels responsables de l’esplai palafollenc, explica que tot plegat ha arrencat amb ganes i amb cada cop més infants participants. En aquest sentit, Jambou afirma que després d’una davallada d’inscripcions ara fa uns anys, mica en mica l’entitat ha anat recuperant membres.

L’Esplai El Pas ha iniciat ja un nou curs, el segon des de la nova ubicació -recuperada d’anys enrere- del Fòrum Palatiolo; un canvi que els responsables de l’entitat valoren positivament, ja que permet ser més presents al centre de Palafolls i és més òptim a nivell d’activitats.

En aquest nou curs es faran tallers, dinàmiques i jocs, però també excursions i es recuperarà l’acampada que l’any passat no van poder celebrar. Tot i que en aquest darrer cas caldrà esperar-se fins a la primavera, de cara a finals d’aquesta tardor l’entitat preveu poder marxar també de colònies. Tot l’esplai, tant infants com monitors, tenen moltes ganes i il·lusió per tornar a gaudir d’aquestes dues propostes.

L’Esplai El Pas és una entitat de lleure fundada a Palafolls l’any 1994, i treballa amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada pels infants on aquests puguin desenvolupar-se com a persones i créixer entorn a valors com la solidaritat, l’empatia, el respecte a l’altre i a la diversitat, sense perdre de vista el sentit crític entorn al món que els envolta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics