URGENT

El nou calendari de l’ACEP ja escalfa motors

Compartiu aquesta història

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls i l’àrea de Promoció Econòmica del consistori palafollenc tornen a impulsar enguany el ja tradicional calendari, que es distribueix pels volts de Nadal entre la població.

Foto: Ajuntament de Palafolls

Es tracta d’una iniciativa de promoció del comerç local i de proximitat, i la seva elaboració és una realitat gràcies a la implicació directa dels responsables dels establiments palafollencs, que posen davant la càmera per protagonitzar les fotos que s’inclouen al calendari.

Enguany, des de l’àrea de Promoció Econòmica del consistori i l’ACEP s’ha començat la feina abans del que s’havia fet en anys anteriors, i ja a l’estiu es van començar a fer sessions de fotografies. Això, segons s’afirma des de l’ajuntament, ha permès que les imatges tinguin uns colors especialment bonics.

Sílvia González és tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls.

Ara per ara, des del consistori no es volen avançar massa més detalls sobre com serà aquest calendari i les fotos que s’hi inclouran, ja que es vol mantenir el factor sorpresa fins que es publiqui.

En aquest sentit, González explica que la previsió és que el calendari es pugui aconseguir, com és habitual, als comerços i establiments adherits a l’ACEP el mes de desembre.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafolls i l’ACEP tenen previst fer un tiratge de 3.500 unitats del calendari, l’elaboració del qual també rep el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics