URGENT

Un incendi crema completament una terrassa d’un restaurant al Passeig de Mar de Blanes

Compartiu aquesta història

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues més de la Policia Local de Blanes han intervingut aquesta matinada en un incendi que d’una terrassa d’un restaurant del Passeig de Mar de la ciutat.

L’avís del foc, que sortosament no ha provocat ferits, l’ha donat un veí del local afectat poc abans de les 4 de la matinada, que ha trucat al cos policial. Segons informa l’Ajuntament de Blanes, el ciutadà ha alertat als cossos d’emergència després d’haver sentit soroll de vidres trencats, per la qual cosa el consistori sospita que l’incendi hauria estat provocat i que el seu autor o autors haurien trencat la porta d’accés a la carpa exterior. L’incendi ha acabat calcinant la totalitat de la terrassa del restaurant, i també ha causat danys lleus a l’establiment del costat. L’operatiu per apagar el foc ha finalitzat poc després d’un quart de 5 de la matinada.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Blanes, precisament el mateix local afectat per l’incendi d’aquesta passada nit ja va patir un foc ara fa just 3 anys, l’octubre del 2018, tot i que en aquella ocasió les flames van acabar calcinant totalment les dues terrasses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics