URGENT

Els joves palafollencs tracen les prioritats pel nou Pla Local de Joventut, presentat dissabte

Compartiu aquesta història

El local jove de Can Batlle va ser l’escenari, aquest dissabte, de la presentació del nou Pla Local de Joventut, l’eina que ha de servir per guiar les polítiques en matèria de joventut que s’adoptin a Palafolls en els propers quatre anys.

A l’acte de presentació hi van assistir diversos joves del poble, els quals van posar damunt la taula les seves prioritats davant d’un pla treballat en els darrers mesos amb ells i també amb les entitats i representants polítics.

Segons afirma Albert Muñoz, tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls, durant els propers anys s’haurien d’acabar impulsant tots els aspectes inclosos al pla. Ara, però, el que s’ha volgut és que els joves exposessin les seves opinions i crítiques i que determinessin, segons el seu parer, quines han de ser les accions prioritàries d’ara en endavant.

L’acte de presentació del nou Pla Local de Joventut va fer-se en una tarda en què també van dur-se a terme diferents activitats, com va ser un taller de teles, un concert i una botifarrada.

Entre les activitats proposades també es va decidir tirar endavant un concurs per donar nom al local de vidre situat just davant la masia de Can Batlle. L’activitat va obrir-se a tots els joves assistents, i volia servir perquè els usuaris del local jove prenguin partit de les decisions i s’autogestionin al voltant de les activitats i accions que s’impulsen al local.

Ara el local jove Can Batlle estudiarà les propostes per denominar el local de vidre, i també impulsarà més accions participatives a les xarxes socials per involucrar la resta de joves del poble en aquesta tria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics