Malgrat centrarà la Setmana de l’Energia 2021 en el consum elèctric

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat de Mar torna a impulsar aquest mes d’octubre la Setmana de l’Energia, una proposta emmarcada dins la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Ho fa amb l’objectiu de promoure la sensibilització i conscienciar a la ciutadania de la necessitat de l’estalvi i l’eficiència energètica.

Des del consistori malgratenc s’han impulsat dues xerrades amb la voluntat d’implicar la ciutadania com a peça clau perquè participin i s’impliquin en la gestió de l’energia que es fa servir en el dia a dia per, d’aquesta manera, “capgirar la situació”.

La primera ponència s’ha programat pel divendres 29 d’octubre a les 7 de la tarda i s’anomena “Estalvi, eficiència i facturació energètica”. La xerrada anirà a càrrec de Salvador Serrat, membre del grup local del Maresme-la Selva Marítima de la cooperativa Som Energia.

L’endemà dissabte, 30 d’octubre, s’ha programat la segona xerrada, anomenada “Autoconsum energètic”, a càrrec de Cristian Suñé, també membre del mateix grup local de Som Energia. En aquest cas, la ponència s’iniciarà a les 6 de la tarda.

Per assistir a les xerrades, que es duran a terme a la Sala d’Actes Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal, s’ha de fer una inscripció prèvia al web municipal, www.ajmalgrat.cat, a partir d’avui i fins el dijous dia 28.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics