URGENT

Malgrat centrarà la Setmana de l’Energia 2021 en el consum elèctric

Compartiu aquesta història

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat de Mar torna a impulsar aquest mes d’octubre la Setmana de l’Energia, una proposta emmarcada dins la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Ho fa amb l’objectiu de promoure la sensibilització i conscienciar a la ciutadania de la necessitat de l’estalvi i l’eficiència energètica.

Des del consistori malgratenc s’han impulsat dues xerrades amb la voluntat d’implicar la ciutadania com a peça clau perquè participin i s’impliquin en la gestió de l’energia que es fa servir en el dia a dia per, d’aquesta manera, “capgirar la situació”.

La primera ponència s’ha programat pel divendres 29 d’octubre a les 7 de la tarda i s’anomena “Estalvi, eficiència i facturació energètica”. La xerrada anirà a càrrec de Salvador Serrat, membre del grup local del Maresme-la Selva Marítima de la cooperativa Som Energia.

L’endemà dissabte, 30 d’octubre, s’ha programat la segona xerrada, anomenada “Autoconsum energètic”, a càrrec de Cristian Suñé, també membre del mateix grup local de Som Energia. En aquest cas, la ponència s’iniciarà a les 6 de la tarda.

Per assistir a les xerrades, que es duran a terme a la Sala d’Actes Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal, s’ha de fer una inscripció prèvia al web municipal, www.ajmalgrat.cat, a partir d’avui i fins el dijous dia 28.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics