Jornada rodona pel bàsquet palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El CB Palafolls ha sumat aquest cap de setmana una jornada amb gairebé un complet de victòries als partits disputats.

El Sènior A masculí jugava dissabte al vespre a la pista del Sant Julià de Ramis, i va aconseguir imposar-se 43 a 62 després d’un bon partit en què va dominar en tot moment el marcador. Per la seva banda, el Sènior B va ser l’única creu de la jornada, després de caure 83 a 64 a casa el CB Salt.

A banda d’aquesta única ensopegada, però, la resta de partits van ser positius pels palafollencs. L’equip Sots 21 masculí va lluitar fins al final en el seu partit contra el Lliçà de Vall dissabte a la tarda, a la pista dels vallesans. Després d’acabar els períodes molt igualats al marcador, finalment el Palafolls va acabar imposant-se per un ajustat 62 a 65.

Amb una mica més de distància va guanyar l’equip júnior Masculí, que rebia al Palauet al Ferrimax Bàsquet Sant Fost. L’equip palafollenc va saber remuntar un marcador en contra a la mitja part del partit, i es va acabar imposant de deu punts, 58 a 48.

Per últim, la jornada també va ser bona per l’equip Infantil masculí, que jugava també a casa dissabte al matí i que s’enfrontava al CB L’Ametlla. Els palafollencs van acabar guanyant per 54 a 50.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics