Blanes recupera part de la normalitat prepandèmia a les seves instal·lacions esportives

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb l’entrada en vigor de les noves flexibilitzacions de les mesures anti-Covid, els equipaments esportius de Blanes estan recuperant una part de la normalitat amb la qual funcionaven abans de la Covid-19.

Segons informa el consistori blanenc, a la Ciutat Esportiva Blanes s’ha reprès el funcionament de l’ascensor principal, i ara el públic ja pot accedir a les instal·lacions de dilluns a diumenge. Els serveis de bar estan oberts al 100%, segons la normativa establerta, i es pot menjar i beure a la zona específica del bar.

A les mateixes instal·lacions de la Ciutat Esportiva s’ha tornat a obrir l’accés al pàrquing soterrat que dona accés directe a l’equipament, i s’ha tancat el de superfície. Des de l’Àrea d’Esports de Blanes s’ha recordat que cal seguir evitant les aglomeracions i, per això, cada equip o grup decideix un espai en concret a l’aire lliure per poder concentrar-se i accedir a les instal·lacions.

Paral·lelament, ja s’ha reobert amb el 100% de l’aforament els camps de futbol de la mateixa Ciutat Esportiva, Ca la Guidó i Mas Borell.

Tal i com recorda el consistori blanenc, l’aforament màxim permès a les instal·lacions exteriors és del 100%, i a les interiors del 80%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics