URGENT

Puja la participació a l’enquesta de valoració de la Festa Major de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha fet públics avui els resultats de l’enquesta de valoració impulsada després de la Festa Major perquè la ciutadania opinés sobre el desenvolupament de la celebració.

Enguany, amb els resultats ja desgranats, s’ha registrat una participació més alta respecte l’any passat, amb un increment del 50% de respostes.

Més enllà de les conclusions de l’enquesta, el consistori també destaca la dada sobre la procedència dels assistents als actes de la Festa Major, i que mostra com un 82% del públic eren palafollencs, seguit de veïns de Malgrat -un 8%-, Tordera i Blanes -amb un 3% respectivament. Aquestes dades, puntualitza el consistori, no inclouen els concerts de l’AlterFesta.

Segons es desprèn de l’enquesta, la població també ha valorat positivament l’organització de la festa.

En parla Sònia González, regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls.

Segons els resultats del qüestionari, el Castell de Focs ha estat l’activitat més ben valorada pels participants, amb 102 vots, seguit del concert de Los 80 Principales -amb 84 vots- i el monòleg de l’humorista Peyu i les matinades dels DiablesFolls, totes dues amb 71 vots respectivament.

Entre les dades de l’enquesta també s’observa com Ràdio Palafolls va ser el mitjà preferit per la ciutadania per fer el seguiment dels actes de la Festa Major, seguit de l’Instagram de l’Ajuntament de Palafolls, el web municipal i les altres xarxes del consistori.

La regidora de Participació Ciutadana afirma que les opinions de la població en aquesta enquesta són molt valuoses de cara a millorar diferents aspectes organitzatius de la festa, i que el consistori recull els suggeriments de cara a l’any que ve.

La Festa Major de Palafolls 2021 va acollir un total de 6.517 persones als seus actes, incloent els espectadors espontanis sense cita prèvia, i de les més de 9.000 entrades posades a disposició de la població, més de 7.000 van reservar-se presencialment o a través del portal entrades.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics