L’estiu d’enguany registra un increment de visitants a les platges de Malgrat

Platja de la conca de Malgrat. Foto d'Arxiu
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop acabat l’estiu i ja entrats a la tardor, l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha fet balanç de com s’ha desenvolupat enguany la temporada de platges al municipi.

Segons informa el consistori, el nombre d’usuaris que han passat aquest 2021 per les platges malgratenques ha estat superior al que es registrava l’any passat. Tot i així, segons indica la memòria de l’empresa encarregada del servei de vigilància i socorrisme a les platges de Malgrat, l’afluència s’ha mantingut entre mitja i baixa la majoria de dies d’aquest estiu.

A la vegada, tot i aquest augment de visitants, enguany s’han produït menys incidències a les platges i la major part han estat de caràcter lleu. De greus n’hi ha hagut molt poques, segons l’informe, i totes en temporada baixa.

Segons les dades presentades per l’empresa i facilitades pel consistori malgratenc, un total de 13 socorristes han vetllat per la seguretat a les platges aquest passat estiu des de 7 punts de vigilància, 3 punts de primers auxilis i 3 zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda a la platja de l’Astillero. 

Segons es desprèn de l’informe, la bandera verda ha estat pràcticament constant al llarg dels dos mesos, amb 95 cops penjada, entre les mesos de juny i setembre. La groga s’ha fet onejar 37 vegades i la vermella un total de 5.

També s’indica que s’han fet 142 assistències per picades de meduses i prop d’un centenar per ferides i hemorràgies, entre altres actuacions. S’han practicat també un total de 8 rescats a banyistes. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics