Malgrat reprèn demà el projecte DRAC d’acompanyament a joves i adolescents

Els educadors durant la prova pilot de la primavera. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat la reactivació, de cara a demà dissabte, del projecte DRAC, una iniciativa per al desenvolupament de recursos per a joves mitjançant l’actuació al carrer. L’objectiu del projecte és entrar en contacte amb els joves a l’espai públic, amb la idea d’interactuar amb ells i orientar-los en relació al lleure i la gestió de les emocions.

El projecte va fer-se mitjançant una prova pilot durant tres mesos des del passat mes d’abril, i hi van participar fins a 158 joves del municipi.

Segons afirma el consistori malgratenc, el projecte DRAC 2021–2022 ha de donar resposta a la demanda dels joves detectada precisament durant els mesos de la prova pilot, a més de continuar donant-los suport i fer prevenció i acompanyament en les seves necessitats reals. L’ajuntament informa que, en aquesta nova represa del projecte, el servei s’oferirà tres dies a la setmana a la tarda -dijous, divendres i dissabte de 17 h a 20 h- repartits amb accions al carrer. Com a novetat, el consistori destaca que els educadors estaran els dijous al matí en els centres educatius, acompanyant als adolescents i joves durant l’hora d’esbarjo.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Malgrat va adjudicar el servei per al curs 2021-2022 a l’empresa Maria Navarrete Fa per un import de 30.855 euros. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics