URGENT

Malgrat reprèn demà el projecte DRAC d’acompanyament a joves i adolescents

Compartiu aquesta història

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha anunciat la reactivació, de cara a demà dissabte, del projecte DRAC, una iniciativa per al desenvolupament de recursos per a joves mitjançant l’actuació al carrer. L’objectiu del projecte és entrar en contacte amb els joves a l’espai públic, amb la idea d’interactuar amb ells i orientar-los en relació al lleure i la gestió de les emocions.

El projecte va fer-se mitjançant una prova pilot durant tres mesos des del passat mes d’abril, i hi van participar fins a 158 joves del municipi.

Segons afirma el consistori malgratenc, el projecte DRAC 2021–2022 ha de donar resposta a la demanda dels joves detectada precisament durant els mesos de la prova pilot, a més de continuar donant-los suport i fer prevenció i acompanyament en les seves necessitats reals. L’ajuntament informa que, en aquesta nova represa del projecte, el servei s’oferirà tres dies a la setmana a la tarda -dijous, divendres i dissabte de 17 h a 20 h- repartits amb accions al carrer. Com a novetat, el consistori destaca que els educadors estaran els dijous al matí en els centres educatius, acompanyant als adolescents i joves durant l’hora d’esbarjo.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Malgrat va adjudicar el servei per al curs 2021-2022 a l’empresa Maria Navarrete Fa per un import de 30.855 euros. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics