La Policia Local de Palafolls aixeca més de 600 actes durant l’últim any

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una de les conclusions de la Junta Local de Seguretat celebrada divendres a l’Ajuntament de Palafolls, i en què van assistir responsables del cos de seguretat palafollenc i també efectius de Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, així com membres del govern local. La trobada, que es fa anualment, té per objectiu exposar els serveis realitzats pels diferents cossos al llarg de l’any i posar damunt la taula les qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana.

Segons les dades exposades, durant aquest últims mesos s’han realitzat més de 16.000 serveis policials a Palaoflls, dels quals més de 7.700 estaven planificats.

Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, explica també que des del cos palafollenc s’han aixecat unes 600 actes en total, i que entre Mossos d’Esquadra i Policia Local s’ha registrat una mitjana d’un atestat cada dia -365 en total.

Sobre la tipologia delictiva, Marín informa que la major part dels delictes són contra el patrimoni, seguits de delictes contra les persones i contra la seguretat del trànsit.

Entre altres, Marín també ha informat que des del mes de gener i fins el passat mes de setembre s’han realitzat a Palafolls una quarantena de detencions, la gran majoria d’homes i de nacionalitat espanyola.

A banda de la posada en comú de les dades i actuacions, a la reunió de divendres des del consistori també es va plantejar el retorn del servei d’expedició i renovació del DNI a Palafolls. En aquest sentit, el cap de la policia palafollenca diu que des del Cos Nacional de Policia es va dir que es reprendria el servei.

La Junta Local de Seguretat de divendres va anar seguida de la celebració, al Teatre de Palafolls, de la Festa de la Policia, en què es van condecorar els agents amb actuacions destacades l’últim any i es va homenatjar al caporal Josep Lluís Moreno, que es jubila i deixa el cos palafollenc després de sis anys de servei.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics