Palafolls recupera la programació cultural per la Castanyada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui fa just un any s’anunciava la suspensió de la Castanyada 2020 a Palafolls, després que s’endurissin les restriccions per fer front a l’augment de contagis de Covid-19. Un any més tard, i amb un escenari millor pel que fa a la pandèmia, el nostre municipi tornarà a celebrar la Castanyada. Ho farà amb la impulsió de diverses activitats culturals, que s’iniciaran ja aquest divendres i que s’allargaran fins diumenge a la nit.

Tot plegat arrencarà a les 5 de la tarda de divendres, amb un túnel del terror a Can Batlle. L’activitat comptarà amb entrada lliure, i ha estat impulsada per un grup de joves del local que s’han autogestionat per tirar-la endavant.

Marta Martí és dinamitzadora juvenil de Palafolls.

L’endemà dissabte, a partir de les 6 de la tarda, el focus cultural es traslladarà a Sant Lluís, on l’associació veïnal del barri ha preparat una activitat de Halloween a l’antiga fàbrica del Forroll. Hi haurà una xocolatada, un concurs de disfresses i diverses sorpreses més.

En parla Irene López, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Lluís.

La jornada central de la Castanyada 2021 a Palafolls serà diumenge, el 31 d’octubre, amb una primera proposta a dos quarts de 12 del migdia. Serà una sessió de contes de tardor amb Assumpta Mercader a l’Escola Municipal de Música i Dansa, organitzada des de l’Àrea de Cultura del consistori, i amb entrada lliure.

Al vespre, abans de la celebració de la popular Castanyada, l’Ajuntament de Palafolls ha volgut recuperar l’acte que encara quedava pendent de la Festa Major del Setembre. Es tracta de l’Espectacle de Fum i Foc dels Diablesfolls, que en el seu moment va haver d’anul·lar-se per pluja i que es durà a terme a les 8 del vespre al Palauet. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia al web entrades.palafolls.cat, però a hores d’ara les localitat estan exhaurides.

Tot i així, Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, explica que és probable que encara pugui quedar alguna localitat disponible el mateix dia.

Finalment, a les 9 del vespre, la Puput recuperarà la seva popular Castanyada, que tindrà lloc al Parc de Joaquim Ruyra.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics