AGBAR preveu acabar de reparar avui la canonada d’impulsió

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El tub que porta aigua als dipòsits de Palafolls ha tornat a patir per enèsima vegada una rebentada. En aquest cas, la incidència va produir-se a quarts de 5 de la tarda d’ahir a la plaça Major de Palafolls. A l’alçada del número 8, la vorera va començar a escopir aigua després que la pressió rebentés el ferm, i ràpidament la plaça va quedar inundada.

Els serveis tècnics d’AGBAR van desplaçar-se a la zona per determinar l’abast dels danys, tot i que van afirmar que la incidència no havia de tenir afectació al subministrament d’aigua a la ciutadania, ja que es tractava de la canonada d’impulsió que porta aigua als dipòsits municipals. Tot i així, des les xarxes socials alguns usuaris asseguraven poc després de l’avaria que, en zones com Sant Lluís, no hi havia aigua corrent.

En aquest sentit, des d’AGBAR s’afirma que des del consistori es va demanar tallar l’aigua per tal de poder fer la maniobra de tancament de la canonada d’impulsió, i que l’afectació no va allargar-se més de mitja hora.

La incidència va afectar a la mobilitat del carrer Major, que va quedar tallat a l’alçada de Pompeu Fabra i fins a la plaça Major. La fuita d’aigua tenir afectació també als locals propers de la mateixa vorera, on va caldre fer valoració dels danys. Pels treballs de reparació, que van iniciar-se ja ahir a la tarda, s’ha hagut de talar un dels arbres de la mateixa vorera, on ha calgut obrir tot el ferm per actuar a la canonada.

Segons han informat fonts d’AGBAR, la incidència quedarà reparada al llarg d’avui dimecres.

La canonada d’impulsió d’aigua de Palafolls ha patit històricament diversos episodis de rebentades, i està pendent de ser substituïda en un projecte que obligarà a actuar a tots els carrers i avingudes per on passa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics