Blanes i Lloret acullen l’Eurockey Cup U15 i Fem15

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Ciutat Esportiva Blanes i el Pavelló d’Esports de Lloret, que actuarà com a seu central,  allotjaran a partir d’avui i durant el cap de setmana l’Eurockey CUP U15 i FEM15, una competició que arriba dues setmanes després que les mateixes localitats acollissin el Torneig Eurockey U17 & FEM17.

Segons expliquen des de l’organització , aquest cap de setmana s’esperen més de 200 jugadors i jugadores provinents d’Anglaterra, Itàlia, França, Alemanya, Suïssa, Espanya i Portugal. El torneig es podrà seguir en directe pels canals oficials, tota la informació estarà permanentment disponible al portal web www.eurockey.info

Les dues categories enceten avui els primers partits que s’aniran allargant durant tot el cap de setmana fins culminar dilluns, 1 de novembre, amb la gran final a Lloret. Tot i que anys enrere ja hi havien participat jugadores, en competicions mixtes, enguany serà la primera vegada se celebren els tornejos femenins.

En la categoria U15, que és mixta, la competició es farà amb una fase inicial amb 4 grups de 4 equips que jugaran en lligueta. Els 2 millors de cada grup accediran a la fase final que tindrà. Pel que fa a FEM15, íntegrament formada per jugadores, consta d’1 grup de 6 equips i els 4 millors d’ells accediran a la fase final.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics