URGENT

10 contagis en 2 mesos a Palafolls

Compartiu aquesta història

El nombre de nous casos de coronavirus a Palafolls ha experimentat una considerable davallada des de l’estiu. Tant és així que entre setembre i octubre només s’han registrat una 10a de casos, tan sols 1 en l’última setmana.

Com a referència, l’última setmana d’agost van detectar-se 10 casos al nostre municipi, els mateixos que en aquests últims 2 mesos. Queda lluny el pitjor registre setmanal de covid19, en plena 5a onada, quan a mitjans de juliol es van registrar 85 contagis només en una setmana al nostre municipi.

A Malgrat els registres també estan baixos. 2 nous contagis reportats en l’última setmana, mentre que a Santa Susanna fa mesos que els contagis es mantenen en 2 o 3 setmanals.

En canvi cal destacar el repunt que s’ha viscut a Tordera en els últims dies. Després de setmanes amb 1 o 2 contagis, la setmana passada va reportar 10 nous positius per coronavirus.

A Palafolls ja fa dies que s’està administrant la 3a dosi de la vacuna contra la covid. A dia d’avui ja s’han administrat 209 terceres dosis, bàsicament a la gent gran del nostre municipi. De fet el CAP de salut aprofita per concertar visites per administrar la 3a dosi de la vacuna anticovid amb la vacuna contra la grip al grup de risc.

Aquesta tercera dosis anticovid s’administra amb vacunes tant de Pfizer com de Moderna.

Segons dades del Departament de Salut a Palafolls ja hi ha 6550 habitants amb la pauta completa de la vacunació anticovid

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics