URGENT

Les extraescolars comunitàries fan augmentar el nombre d’activitats i de participants

Compartiu aquesta història

Aquest curs les dues ampes dels centres de primària de Palafolls han impulsat una unificació de l’oferta d’extraescolars permetent, i així, un augment de les activitats ofertades.

Amb aquesta unificació s’ha aconseguit augmentar el nombre de places inscrites fins les 124, el que suposa més d’un centenar de nens i nenes apuntats a una o diferents activitats ofertades, quan habitualment eren una 80a d’estudiants els que acostumaven a apuntar-se abans de la unificació del catàleg. Una xifra que encara pot variar, ja que el període d’inscripció no es tancarà fins a finals de mes.

Ho explica Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls.

Davant d’aquest augment de peticions hi ha activitats que ja han hagut de penjar el cartell de completes. És el cas de Balls, de Rítmica, de Patinatge que ja no tenen places disponibles, així com també pel grup de teatre, que tampoc disposa de places lliures. Encara queden places en d’altres activitats com Taekwondo, Karate, manualitats o les diferents modalitats per aprendre anglès entre d’altres.

Enguany hi ha temps d’apuntar-se fins al 30 de novembre, però la intenció de les ampes és aconseguir que l’oferta pel curs vinent estigui enllestida abans del juny, per ajudar a la planificació de les famílies.

Enguany s’ha hagut de fer més tard per ser la primera vegada en fer-se la unificació i degut a les diferents restriccions anticovid que feien molt complicat planificar les diferents activitats extraescolars.

Amb la unificació de l’oferta d’extraescolars els alumnes de qualsevol escola pot optar a l‘oferta d’activitats que es fa a qualsevol centre. Unes activitats realitzades per empreses especialitzades o per entitats del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics