El festival Korre Ke Token de Blanes posa al centre la cultura popular

Foto: Ajuntament de Blanes

La ciutat veïna de Blanes ha estat celebrant aquests darrers dies de cap de setmana i pont el nou festival Korre Ke Token, una proposta de música local i d’arrel que ha servit per reivindicar les actuacions culturals tradicionals a peu de carrer i per celebrar la vigília de Tots Sants.

El festival ha estat, segons l’Ajuntament de Blanes, “una manera molt particular i festiva de desconfinar-se de la Covid-19” després de tots aquests mesos “de contenció”. Amb l’organització de l’Esbart Joaquim Ruyra i en col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, a l’esdeveniment hi ha participat també la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria, la Colla Gegantera de Blanes, la Colla de Diables Sa Forcanera, així com l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa.

L’acte central del Korre Ke Token va ser dissabte, amb el rebateig dels gegantons de l’Esbart –Violant i Bernat Joan, creats l’any 1990-, però el festival també va celebrar diumenge una vermutada popular amb música i, ja al vespre, diferents propostes musicals per celebrar la Castanyada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics