Malgrat licita la neteja i repintat de façanes

Campanya de neteja de pintades a Malgrat (Ajuntament de Malgrat de Mar)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta passada primavera l’Ajuntament de Malgrat va anunciar un projecte d’ajuts per a repintar les façanes d’edificis particulars del municipi que estan afectats per grafitis.

El programa ofereix la possibilitat de repintar aquelles façanes amb grafitis amb un color pactat amb la propietat, però intentant que sigui homogeni o molt semblant a la resta de la façana de l’immoble. També, i sempre que sigui possible, la superfície d’intervenció es protegirà amb producte especial antigrafittis per evitar noves pintades en el futur.

Tot i que el consistori va comptabilitzar unes 600 parets afectades per pintades, només 80 particulars han demanat participar d’aquest programa. 

Així, dels 250 mil€ previstos en un primer moment per dur a terme aquest programa, el consistori ha tret a licitació un contracte de 90 mil€.

Ara l’Ajuntament busca l’empresa que s’encarregarà d’esborrar els graffitis de la 80a de parets que ho han demanat i un cop feta l’actuació,  el consistori  demana a la propietat que es comprometi a mantenir la façana neta ja que el repintat es farà una sola vegada.

Tot just ara es busca l’empresa que netejarà i que pintarà aquestes façanes. Uns treballs que no haurien d’allargar-se més enllà de quatre mesos un cop comencin, presumiblement, a començaments del proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics