URGENT

Palafolls encendrà els llums de Nadal el proper 26 de novembre

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’han començat a col·locar els diferents motius lluminosos que enguany han de guarnir els carrers i places del poble per les properes festes de Nadal.

Poca cosa sabem de moment sobre les novetats de la decoració nadalenca d’enguany, però sí que podem adelantar que l’Ajuntament preveu fer l’encesa de llums el proper divendres dia 26 de novembre. Ho farà, com ja és habitual, amb una festa que farà de tret de sortida a les activitats nadalenques i que estarà especialment pensada pels més petits.

De moment només sabem la data de l’encesa, però res de la programació festiva d’aquesta jornada d’encesa i del cap de setmana següent, on també hi haurà activitats relacionades amb el Nadal.

El que sí sabem de la propera decoració nadalenca és que de nou hi haurà serà col·laborativa, és a dir, més enllà dels elements llogats a una empresa professional d’il·luminació, Palafolls incorporarà motius nadalencs elaborats per diferents col·lectius del nostre municipi.

Ja ha passat altres anys quan els escolars de la nostra localitat han participat de la decoració, per exemple, amb l’arbre gegant instal·lat el passat Nadal al Fòrum Palatiolo. 

La decoració nadalenca a Palafolls estarà en marxa fins passat reis i, com és habitual s’instal·larà en els principals eixos comercials del poble, així com també en les entrades i principals vies de barris i urbanitzacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics