Blanes tallarà aquesta nit el trànsit a un tram de la GI-682 per retirar línies elèctriques

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Blanes tallarà al trànsit, al punt d’aquesta propera mitjanit, un tram de la carretera d’accés a la Costa Brava, la GI-682.

L’objectiu d’aquesta interrupció de la circulació, segons informa el consistori, és dur a terme diversos treballs a la zona del voltant de la Rotonda dels Focs, una de les entrades principals de la ciutat veïna de Blanes. De fet, tal i com informa l’ajuntament, es tracta de la retirada de les línies aèries elèctriques que ha d’efectuar Endesa, i que forma part del conveni que va signar amb l’Ajuntament de Blanes l’any 2007.

Segons informa el consistori blanenc, el tall de trànsit anirà de la cruïlla amb els carrers Mas Vaixeller i Mas Florit seguint en direcció a Lloret de Mar fins passada la zona del Cementiri Municipal, a la prolongació del Carrer Andalusia. L’ajuntament informa que tampoc es podrà circular pel tram de la Carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, a l’alçada de la Rotonda de Mas Cremat fins la Rotonda dels Focs. La previsió en què treballa el consistori blanenc és que la interrupció de trànsit en tota aquesta zona s’allargui fins les 4 de la matinada, aproximadament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics