Es reprèn el programa escolar de Mobilitat Segura

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir els alumnes de 2n de primària de l’escola Mas Prats van completar la gimcana sobre mobilitat segura que cada any organitza la Policia Local de Palafolls pels escolars de la nostra vila.  Es tracta d’una activitat amb la que els alumnes aprenen a moure’s de forma segura, respectant els passos de vianants i les senyalitzacions, mentre identifiquen els comportaments incívics dels conductors com ara els estacionaments irregulars o els mals usos de la via pública. Uns aprenentatges que es combinen amb el descobriment del medi amb preguntes sobre el nostre municipi.

Ens en parla Jaume Ulldemolins, agent responsable del programa Mobilitat Segura a Palafolls.

Amb aquesta activitat es dona el tret de sortida al programa per aquest curs. Enguany es preveuen activitats per a tots els nivells de primària, així com també activitats per als pares i mares.

La Mobilitat Segura inclou xerrades de civisme, d’internet segur, d’assetjament escolar, pedalades i circuits viaris depenent de les edats.

En aquest programa ideat i desenvolupat per la Policia Local hi participen les dues escoles de primària de Palafolls i fa anys que es desenvolupa amb la intenció d’educar els més petits en els bon hàbits, la convivència, el civisme i el respecte a la resta d’usuaris de la via pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics